Dylan’s Grill

Priser och utbud gäller i skrivande stund. Konsultera alltid Dylan’s Grill för aktuell information.

Dylan’s Grill finns i två olika inkarnationer; dels en vanlig restaurang på Vaksalagatan i Uppsala centrum, dels en food truck på Libro Ringväg i Librobäck i nordvästra Uppsala. Librobäck är ett område som traditionellt använts för industriverksamhet och företagshotell, men som numera även har en del lägenhetshus. Eftersom många uppsalabor arbetar i Librobäck brukar det vara högt tryck på Dylan’s food truck under lunchtid.

Man kan inte ringa in och beställa mat hos Dylan’s Grill, däremot kan man beställa på hemsidan (via Foodora). Hemkörning är tillgänglig.

Mat

Stommen i Dylan’s utbud är sex olika hamburgare gjorda på kött och tre olika hamburgare gjorda på kikärter. Alla köttburgare går att få som enkelburgare eller (mot en extra avgift) som dubbelburgare med två köttpuckar. Kikärtsburgarna serveras endast som enkelburgare. En av dem, Pacific Veggie, är vegansk.

Gluten

Det går att beställa hamburgaren med glutenfritt bröd mot en avgift på 4 kr.

Bacon

Att få bacon på hamburgaren kostar 6 kr.

Tillbehör

Beställer man en hamburgare hos Dylan’s är det en hamburgare man får – det ingår alltså inte en massa tillbehör som sallad, pommes, etc. Vill man ha tillbehör måste man beställa detta och betala extra för det. Personligen gillar jag den här lösningen, eftersom det innebär att jag slipper betala för krimskrams jag inte vill ha när det bara är en burgare jag är ute efter. Är jag sugen på tillbehör kan jag välja ut exakt de tillbehör jag vill ha och beställa dem.

Det finns fyra olika fries-varianter att välja mellan hos Dylan’s: klassiska fries, loaded fries, chili fries och pico fries. Loaded fries är pommes med stekt lök, smält ost och spread. Chili fries serveras med stekta jalapenos, smält ost och spread. Det texmexinspirerade tillbehöret pico fries är pommes med avocado pico gallo och smält ost.

Barn

Barnmenyn kostar 74 kr och består av en naturell hamburgare med classic spread och ost, plus liten dryck och fries.

Dryck

Dylan’s Grill erbjuder läsk, lättöl, mineralvatten och fyra olika milkshakes; vanilj, jordgubbe, popcorn och chocolate malt.

Allmän information för restaurangen på Vaksalagatan

Adress Vaksalagatan 10

753 20 Uppsala

Öppettider Måndag: 11-20

Tisdag: 11-20

Onsdag: 11-22

Torsdag: 11-22

Fredag: 11-22

Lördag: 11-22

Söndag: 11-20

Allmän information för Dylan’s food truck i Librobäck

Adress Libro Ringväg 15
Librobäck
Öppettider Mån-Sön 10:30-14:00